Dr. Atkins' karbo-teller

alt du må vite når du handler, spiser ute eller lager mat

netto-karbohydrater, (de eneste som teller for blodsukkeret), fiber- fett- og kaloriinnhold, fastfood og ferdigmat, stort mangfold av norske varer

av (forfatter) og Jens Veierstad (oversetter).

Pantagruel 2004 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne håndboka inneholder tips om hvordan du beregner porsjonene når du ikke lager maten selv. Du finner også en ny og mer målrettet måte å telle karbohydrater på, pluss nye matgrupper, nye retter, nye varemerker og hurtigmat.

Omtale fra forlaget

Denne håndboka inneholder tips om hvordan du beregner porsjonene når du ikke lager maten selv. Du finner også en ny og mer målrettet måte å telle karbohydrater på, pluss nye matgrupper, nye retter, nye varemerker og hurtigmat.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788279001898

EAN 9788279001898

Språk Bokmål

Sider 75

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket