Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne håndboka inneholder tips om hvordan du beregner porsjonene når du ikke lager maten selv. Du finner også en ny og mer målrettet måte å telle karbohydrater på, pluss nye matgrupper, nye retter, nye varemerker og hurtigmat.
Omtale fra forlaget
Denne håndboka inneholder tips om hvordan du beregner porsjonene når du ikke lager maten selv. Du finner også en ny og mer målrettet måte å telle karbohydrater på, pluss nye matgrupper, nye retter, nye varemerker og hurtigmat.
Forlag Pantagruel
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788279001898
EAN 9788279001898
Språk Bokmål
Sider 75
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket