Dot-konk

historien om det kommersielle Internett i Norge

av (forfatter) og Magnus Thomsen (forfatter).

Hegnar media 2001 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Historien om det kommersielle Internett i Norge er historien om teknologer med visjoner som ble til børsmillioner, om gründere med stort pågangsmot og drømmen om rask rikdom og om etablerte selskaper som kastet seg på Internett-bølgen. Internett skapte eventyrlige rikdommer. Aldri tidligere i historien hadde så mange blitt så rike så raskt. Men for de fleste skulle gleden vise seg å være kortvarig. Boka forteller om de viktigste selskapene, personene og hendelsene som satte sitt preg på utviklingen, både de som lyktes og de som mislyktes.

Omtale fra forlaget

. Du er invitert til å delta i stiftelsen av et viktig norsk informatikk firma.. Denne invitasjonen fikk femten dataentusiaster tilknyttet informatikkmiljøet ved Blinderen tilsendt den 9. desember 1991. På et pizzamøte tre dager senere ble Norges første Internett-firma etablert. Det nye firmaet hadde som formål . å levere tjenester og produkter som har med informatikk og data å gjøre.. De idealistiske teknologene på Blindern visste ikke da at det lille selskapet de etablerte skulle bli til en av Skandinavias største Internett-portaler noen få år senere.

Historien om det kommersielle Internett i Norge er historien om teknologer med visjoner som ble til børsmillioner, om gründere med stort pågansmot og drømmen om en rask rikdom og etablerte selskaper som kastet seg på Internett-bølgen. Internett skapte eventyrlige rikdommer. Aldri tidligere i historien hadde så mange blitt så rike så raskt. Men for de fleste skulle gelden vise seg å være kortvarig. Millioner ble tapt like raskt som de ble skapt.

Bokdetaljer

Forlag Hegnar media

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788271460778

EAN 9788271460778

Språk Bokmål

Sider 253

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket