Domssamling i EU-/EØS-rett

grunnprinsipper og de fire friheter

av (redaktør) og Nils Ola Widme (redaktør).

Universitetsforlaget 2002 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

EU-/EØS-retten har stor betydning for fortolkning og anvendelse av norsk rett, og norske rettsanvendere støter stadig oftere på EØS-rettslige problemstillinger i sitt arbeide. Likevel finnes det i dag relativt lite EU-/EØS-rettslig litteratur på norsk, og rettskildene for øvrig kan være vanskelig tilgjengelige.Denne boken inneholder prinsipielt viktige og mye omtalte dommer som vedrører EU-/EØS-rettens grunnprinsipper, de fire friheter og EØS-rettens anvendelse i norsk rett. Den vil således være et nyttig hjelpemiddel både for studenter og for praktiserende jurister.

Omtale fra forlaget

EU-/EØS-retten har stor betydning for fortolkning og anvendelse av norsk rett, og norske rettsanvendere støter stadig oftere på EØS-rettslige problemstillinger i sitt arbeide. Likevel finnes det i dag relativt lite EU-/EØS-rettslig litteratur på norsk, og rettskildene for øvrig kan være vanskelig tilgjengelige. Denne boken inneholder prinsipielt viktige og mye omtalte dommer som vedrører EU-/EØS-rettens grunnprinsipper, de fire friheter og EØS-rettens anvendelse i norsk rett. Den vil således være et nyttig hjelpemiddel både for studenter og for praktiserende jurister. Linda Dragvoll er stud.jur. ved Universitetet i Oslo. Hun var fra februar 1999 til september 2001 tilknyttet Senter for europa-rett som vitenskapelig assistent og redaktør for tidsskriftet EuroRett. Nils-Ola Widme er cand.jur. fra 1999. Han har arbeidet som Lawyer Linguist ved EFTA-domstolen og arbeider i dag som politisk rådgiver i Arbeids- og administrasjonsdepartementet.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788276748987

EAN 9788276748987

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk Dansk

Sider 591

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket