Det har i lengre tid vært en mangel ved utdanningen av sosialarbeidere at det har vært lite litteratur som beskriver de dokumentene som sosialarbeiderne bruker i sitt daglige arbeid. mangelen. Denne nye utgaven er faglig ajourført, bl.a. med hensyn til utskrift av dokumenter. Selv om den først og fremst er beregnet for høyskolestudenter, vil den også være av stor nytte for alle innen sosialsektoren som skriver journaler, sosialrapporter og saksfremstillinger.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1990