Ny perle av Isdragen-forfatteren! Dogge svever i livsfare. Han har scoret mål på Perra-Platto, Tottvägens skrekk. Det gjør man ikke. For å unngå Tottenes hevn lager Dogge og vennene hans et hemmelig hovedkvarter på skraphaugen. Når Dogge, Larsa og Ola ikke flykter fra hevngjerrige og sadistiske pøbler eller henger i flyvraket sitt, kan det hende de raner pornoautomater eller fisker gjedde for betaling. Dogge er en ubarmhjertig, men morsom og hjertevarm skildring av det forstadslivet guttene lever - i en rå verden hvor det stadig er plass til magien.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788202292171
EAN 9788202292171
Samme år som det første mennesket ble henrettet i den elektriske stol, besøkte keiseren av Abyssinia New York. Han fikk høre om stolen og ble i fyr og flamme. Det fantes mer enn nok av dødsdømte fanger i hans eget land. Han bestilte tre stoler. Men da stolene kom til Abyssinia, oppdaget keiseren at han hadde gjort en stor feil. Det fantes ikke elektrisitet i hans rike. Den ene stolen ble bygget om til keisertrone.
"Hva mener du - ingenting?" sa Larsa. "Noe må jo være utenfor universet. Forklar det der med ingenting." "Det kan ikke forklares. Ellers hadde det ikke vært ingenting."