Død over Brutus Bicolo!

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 1997 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken befinner vi oss i Londinium, Britannia i år 96 e.Kr. Brutus Bicolo har flyktet fra keiser Domitians tyranni. Han må dra tilbake til Roma for å stå til rette for det han har skrevet om tyrannen, og Garam får bli med.

Omtale fra forlaget

Fortelling med driv Dette er en skikkelig helteroman! «Her er det spørsmål om å dø med ære eller leve æreløs,» sier dikteren Brutus Bicolo. Vi er i romertiden, og rikmanssønnen Brutus har flyktet til Britannia, men må dra tilbake til Roma for å stå til rette for det han har skrevet. Garam, slaven hans, får bli med, og trekkes inn i dramatiske begivenheter - rettssak, fengsling, rømning, attentat og folkefest er noe av det han blir vitne til og opplever. Død over Brutus Bicolo! anbefales lesehester som vil ha en spennende og godt fortalt fortelling. Telemarksforfatteren Gunnar Sem debuterte i 1968 med Veien til Vestmar. Han har skrevet en rekke historiske romaner for barn, men også spennende samtidsfortellinger. Ved siden av å skrive bøker for barn og unge er han interessert i lokalhistorie og har utgitt bøker for flere historielag, særlig Bamble historielag.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1997

Format Innbundet

ISBN13 9788247801598

EAN 9788247801598

Omtalt tid Antikken

Språk Bokmål

Sider 135

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket