Tex Willer-bladet er kommet i over 700 utgivelser i Norge, og Tex har en trofast fanskare som fortsatt elsker ham! Nå har vi lansert en stor, flott bokserie med stive permer om verdens største western-helt, og dette er historier som aldri er utgitt i Norge før. Hver bok er rundt 250 sider smekkfulle av spenning og fantastiske tegninger i sort-hvitt!
Doc Holliday: Tannlege, gambler og revolvermann. Etter at den legendariske legen trakk seg tilbake i Leadville, Colorado, etter den berømte krigen i Cochise County som endte i OK Corral, livnærer han seg nå av aktiv tjeneste ved pokerbordet. Men fortiden innhenter ham: først i skikkelse av den vanvittig sjalu ekskjæresten Big Nose Kate. Deretter får han etter seg to målbevisste rangere, Tex og Carson, som prøver å finne morderen etter at en rekke personer er funnet drept - med tannlegebor. Antallet gjenlevende medlemmer av Cowboybanden er stadig synkende, og navnene deres blir slettet fra Docs svarte bok. Mellom Colorado og New Mexico smeller det i coltene igjen, i hendene på Johnny Ringo, Bud Snow, Hicks-brødrene og andre beryktede menn fra det ville vesten. Det går mot et blodig, endelig sammenstøt i Skeleton Canyon ...
Forlag Egmont Kids Media Nordic
Utgivelsesår 2020
Serie Den legendariske Tex Willer (1)
Genre Western
Omtalt tid 1850-1899