Dobbelt opp! tar for seg de fleste sider av det å bli foreldre til tvillinger. Tvillingforholdet blir behandlet fra unnfangelse til voksensituasjon.
En bok om tvillinger - myter, identitet og praktiske råd!
Boken for alle som venter eller har fått tvillinger, og ikke minst for alle som er tvillinger. Dobbelt opp! tar for seg de fleste sider av det å bli foreldre til tvillinger. Tvillingforholdet blir behandlet fra unnfangelse til voksensituasjon, og boken belyser en rekke praktiske og følelsesmessige situasjoner som vil oppstå.
I denne boken finner du svar på de fleste spørsmål om tvillinger:
Hvordan tvillinger blir til? Hvem får tvillinger? Svangerskapet og fødselen Spedbarnstiden Hvordan du ammer to Premature barn Søsken Ulike typer tvillingforhold Identitetsutvikling Barnehage og skole sammen eller hver for seg? Hvordan takle konflikter Pubertet og ungdomstid Voksne tvillingforhold Myter om tvillingerDenne utgaven er revidert og omskrevet, og inneholder den aller siste forskning og kunnskap om tvillinger. Eli Hope Broch er mor til tvillingjenter. Til daglig jobber hun innenfor barne- og ungdomspsykiatrien. Per E. Børdahl er fødselslege og en av landets fremste eksperter på tvillingfødsler. Ingunn Lindborg er mor til tvillinggutter og jobber som informasjonssjef i en mediebedrift.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003