Legg ut på en eventyrlig indre reise på ditt eget livskart som vil avdekke skjulte mønstre og vaner, skyggesider og fortidens avtrykk på ditt liv her og nå. Og peke ut veien fremover! De magiske landemerkene og skikkelsene som dukker opp underveis, representerer sider ved psyken din og tjener som kraftfulle kanaler for din indre visdom og for åndens visdom. Colette Baron-Reidkaller seg «skjebnekartograf» i sitt arbeid med å hjelpe klientene til å tegne kartet som viser hvor de har vært i livet, hvor de befinner seg og hvorfor. I Ditt magiske livskart viser hun deg hvordan du tegner og tolker ditt eget kart, noe som vil gi deg en dyp forståelse av ditt vesens innerste krefter. Colette Baron-Reid er klarsynt medium, en populær åndelig intuitiv rådgiver, seminarleder, radiopersonlighet, motivasjonstaler, musikkartist og bestselgende forfatter av bøker og orakelkort. På norsk foreligger Tegn, varsler og orakelbudskap. Hun bor i Sedona i Arizona med sin mann og deres to pelskledde barn.
Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788202389628
EAN 9788202389628
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketTenk deg et øyeblikk at du ble født med et forhekset kart som skulle rettlede deg på reisen, fra ditt første åndedrag helt frem til det punktet der tiden er inne til å legge fra seg kroppen og vende tilbake til ånden.Ppå dette kartet står alle de stedene du antagelig kommer til å oppleve. Du kan bruke det til å orientere deg på, finne veien når du har gått deg bort, legge opp ruten frem til et bestemt mål, eller peke ut veien hjem. Kartet skildrer slagmarker, hvilesteder, fjell som må bestiges, hav som må krysses, kvikksand du omhyggelig må navigere utenom, og nye territorier å oppdage. Det viser mulige skjebner og sannsynlige hendelser.
......
Det er laget av sjelens essens av kreativitet og fantasi.