Vilma Veierød er tilbake, og hun forsøker så godt hun kan å åpne seg for livet. Og kanskje for kjærligheten. Men hun åpner også døra for den klarsynte Rune Eilertsen, som bak en vegg har funnet et bilde av den strenge grandtanten Vilma vokste opp hos. Et bilde det står «Din Ruth» bakpå - fra den gang tanten var ung. Vilma vil helst la fortid være fortid. Hun har jo mer enn nok med sitt, utrent som hun er i det virkelige livet. For hvis man finner kjærligheten - hvordan kan man være sikker på ikke å miste den igjen? Hvordan kan man vite at ikke ekskjærester fra føkkings Lommedalen stikker kjepper i hjulene? Din Vilma er en ny roman vår alles Vilma. Den handler mest om kjærlighet, og en god del om frykten for å miste.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788203394324
EAN 9788203394324
Serie Vilma Veierød (2)
Genre Romantikk
BOKOMTALE: Din Vilma av Gudrun Skretting. Leseeksemplar fra Aschehoug
Vilma er ikke helt A4, men en veldig trivelig dame. Hun har vokst opp hos grandtanten, siden moren døde da Vilma var liten. Og så er hun forelsket i Robert. Robert som har verbal tourettes. Da følelsene blir gjengjeldt, kan ikke Vilma tro at det er sant, og det er ikke bare lett når det dukker opp en ekskjæreste i svømmehallen.
Utrolig morsom bok, som byr på masse underholdning. Anbefales!
Festlig og fin, selv om jeg blir litt flau av Vilma.
Dette var som forgjengeren, en liten sjarmbombe av en bok! Godt skrevet, et lite plot og herlige karakterer.
Oppfølger av Tre menn til Vilma.
Den var ikke verst, denne! Litt mer alvor. Noe mer spennende.
Og rørende av og til.
Hygget meg.