Din guide til oljer i maten

de beste oljene, det riktige fettet, sunt og usunt

av (forfatter).

Damm 2007 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En oljes rykepunkt avgjør hvilke matlagingsmetoder den kan brukes til. Jo høyere rykepunkt, desto høyere temperatur tåler oljen uten at den omdannes til usunne og farlige fettstoffer. I dagens vrimmelen av matoljer, setter Tron Soot-Ryen søkelyset på «sannhet om sunnhet». Han gir en grundig gjennomgang av fettets betydning for kroppen og gir detaljerte faktaopplysninger om de enkelte fett- og oljeproduktene, med hovedvekt på oljer. Boken gir også råd om innkjøp, oppbevaring og bruk av oljer.
I boken kommenteres også forskningens rolle og trusselen fra de «skjulte» fettkildene - fettet vi ikke er klar over at vi spiser.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788204122957

EAN 9788204122957

Språk Bokmål

Sider 197

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket