Omtale fra forlaget
Formålet med denne boka er å presentere basiskost og kunnskaper om matretter fra ulike steder i verden og i Norge. Denne boka er ment om et hjelpemiddel for tilrettelegging av måltider, tilberedning av mat og matservering på sykehjem, sykehus og i hjemmebaserte tjenester eller i annet omsorgsarbeid. Boka er spesielt aktuell for høgskolestudenter innen yrkesfaglærerutdanning, samfunnsernæring, kulturstudier eller for andre som har interesse for ulike matkulturer og tradisjoner. Viktige emner som blir behandlet: Helse og kosthold Forebyggende helsearbeid Endringer i kostholdet Balanse i kostholdet og i sinnet Religion og mat Faste Mattabuer og tilberedning Matretter, snacks og drikke Norsk kosthold Samisk kosthold
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788213028714
EAN 9788213028714
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket