Celie hadde trukket seg tilbake til bakveggen i hytta. Philip Brant og Olaf Anderson stod ved døren og så ut gjennom en lang sprekk mellom to stokker. - Gode Gud, stønnet Philip, så mange eskimoer. Det må være en hel hær der ute! - Neppe over hundre, sa Olaf rolig. - Hvor mange skudd har vi? - Tredve riflepatroner og tolv til seksløperne, stønnet Philip. - Har du sett på stokkene i denne hytta. Djevlene der ute har storkalibrede rifler og kan lage sil av den på et øyeblikk. Olaf så ut igjen. Han som alltid smilte i kamp virket som hamret jern i ansiktet. - Morderne der ute blir ledet av Blake. Banditten fra nordkysten. Han triumferer nok nå. Bare et mirakel kan redde oss... Den amerikanske forfatteren og journalisten James Oliver Curwood (1878-1927) skrev 26 bøker i løpet av 19 år. Han oppholdt seg ofte i Nord-Kanada og Alaska, og hans populære romaner viser inngående kjennskap til villmarkslivet. Bøkene er imidlertid et produkt av tidsånden, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
ISBN13 9788202811020
EAN 9788202811020
Serie Klassisk spenning fra villmarka (5)
Genre Western Klassisk litteratur