Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatterne har satt sammen sine beste fiskeoppskrifter, og de aller fleste er så enkle at selv fiskeren med kjøkkenskrekk kan stå for det kulinariske.
Omtale fra forlaget
Det smaker av fisk#11;forener mat, fiske og naturopplevelser. Samtidig blåses det liv i en del gamle mattradisjoner som mer eller mindre er i ferd med å dø ut. Sammen setter forfatterne sine beste fiskeoppskrifter inn i en helhetlig ramme der naturopplevelsene følger med helt inn på bordet.
Rettene faller garantert i smak selv hos den mest kresne gane, og de aller fleste rettene er så enkle å lage at selv fiskeren med kjøkkenskrekk kan stå for det kulinariske. Kan vi friste med Abborkaviar, Marinert laksefilet med skogsoppsaus, Gjørs i grønt, Ovnsbakt sik med spekeskinke eller Stekt fjellørret med basilikumsaus? Eller hva med Tyttebærgravet røye, Urtestekte laksehaler, Dampet sei med fennikel og fløtesaus, Pepperrotsgratinert makrell, Grillet rødspettefilet med løvetannsalat eller Bresert steinbit med grønn saus?
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788252924848
EAN 9788252924848
Språk Bokmål
Sider 176
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket