Det levende universet

hvor er vi? hvem er vi? hvor går vi?

av (forfatter) og Inger-Johanne Sæterdal (oversetter).

Flux 2010 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken knytter forfatteren sammen bevis fra kosmologi, biologi og fysikk for å vise at universet ikke er dødt. Han viser også hvordan dette kan forandre vår oppfatning av oss selv, vår plass i kosmos og menneskehetens utviklingsmessige kurs. Han mener at å se på universet som levende er et skritt i riktig retning mot å snu planetens krisetilstand og leve bærekraftig og i fellesskap med universet. Med register.

Omtale fra forlaget

Vitenskapen har tradisjonelt ment at universet består av livløs materie og tomt rom. Duane Elgin fører sammen oppsiktsvekkende bevis fra kosmologi, biologi og fysikk for å vise at universet ikke er dødt, men i stedet levende på en helt unik måte. Det en innsikt som, slik Elgin viser, er i harmoni med alle verdensreligionene og de store åndelige tradisjonene. Han undersøker hvordan dette synet dramatisk forandrer vår oppfatning av oss selv, vår plass i kosmos og menneskehetens evolusjonsmessige kurs. Synet på universet som dødt har ført til rabiat materialisme og globale miljøødeleggelser. For å stanse planetens krise må vi bevege oss bort fra en separasjons- og utbyttingstankegang og i stedet lære å leve bærekraftig og fredelig sammen . i fellesskap med det levende universet. . Duane Elgin er en amerikansk samfunnsviter, forfatter og foredragsholder. Han har forsket mye på fremtidsvisjoner. Han har skrevet bøkene Voluntary Simplicity, Promise Ahead og Awakening Earth. I 2006 ble Elgin tildelt Goi Peace Award for sitt bidrag til en global «visjon, bevissthet og livsstil» som fostrer «en mer bærekraftig og åndelig kultur.»

Bokdetaljer

Forlag Flux

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788292773345

EAN 9788292773345

Språk Bokmål

Sider 214

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket