Det innovative mennesket

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken setter forfatteren innovasjonsbegrepet inn i en kulturell sammenheng, og diskuterer blant annet hva det vil si å være et kreativt menneske. Hun tar både for seg den daglige innovasjonen som skjer i arbeidslivet, samt de store nytenkningene innen kunst og vitenskap. Har litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Innovasjon er tidens store ord. Det gir løfte om fremgang, berømmelse og rikdom. Men hva betyr det? Ordet dukker ofte opp på strategimøter i næringslivet, politikken og byråkratiet, og er et studieobjekt for forskere innen økonomi og organisasjonsvitenskap. Det innovative mennesket er en ny stemme i innovasjonslitteraturen, og den kommer fra humaniora. Boken setter innovasjonsbegrepets erobring av det norske samfunnet inn i en videre kulturell sammenheng, og forsøker å svare på spørsmålet: Hva er et kreativt menneske? Forfatteren beveger seg fra innovasjoner i det lille format - innovasjoner som inntreffer i arbeidslivet hver eneste dag - til kunstens og vitenskapens genier. Siri Meyer er professor i kunsthistorie ved Universitetet i Bergen. Hun har vært forskningsleder, maktutreder og leder av Ibsen 2006 Bergen, og bruker forskning i nye sammenhenger i kultur- og samfunnsliv. Meyer har et mangfoldig forfatterskap bak seg, og beveger seg gjerne på tvers av de litterære sjangre.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788245006858

EAN 9788245006858

Språk Bokmål

Sider 134

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket