Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboken gir et utsyn over det rikholdige indiske kjøkkenets kulinariske tradisjoner. Boken inneholder mer enn 200 oppskrifter, og beskriver over 100 råvarer og ingredienser. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Dette er boken både for deg som vil lære det indiske kjøkken nærmere å kjenne, og for deg som allerede setter pris på indisk mat men vil fordype deg ytterligere i emnet.
Det indiske kjøkkens utrolig rikholdige utvalg krydder og råvarer gjør indisk mat til en svært spennende og eksotisk smaksopplevelse. I innvandrerbutikkene og i våre beste dagligvarebutikker finner du et rikholdig utvalg indiske råvarer som gjør at du kan lage autentiske og smakfulle indiske retter på ditt eget kjøkken.
Forlag Teknologisk forl.
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788251205801
EAN 9788251205801
Omtalt sted India
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket