Dette er en oppfølger til forfatterens debutbok Grønt liv, som utkom i 1974. Denne boken handler om hvordan du kan gjøre et tidligere småbruk på 25 mål om til et hjem, arbeidssted og et godt liv for en familie, leve godt uten høy lønn og bli delvis sjølberget uten store anstrengelser. Dessuten får du tips til hvordan du kan finner frem til et godt sted å leve, sjekke kvaliteten på det du skal kjøpe, oppussing av et gammelt hus på en enkel og billig måte og gjøre det om til et moderne hjem. Her er tips om hvordan du sparer strøm, lager ny brønn, dyrker egne grønsaker, hvilke dyr som er lette å holde til eget kjøtt osv. Har register
Forlag Eutopia forl.
Utgivelsesår 2002