Det gode ekstra

av (forfatter) og Wolfgang Kleinschmidt (illustratør).

Cappelen Grøndahl Dreyer 2000 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Temaet er gjestemat til fest og hverdag; mat som krever litt mer, tar litt lengre tid, kanskje koster litt mer - men som gir mye tilbake når du vil gjøre ekstra stas på familie og venner. Sett gullkant på tilværelsen! Lag ekstra god mat når du får gjester, til helgen eller rett og slett en helt vanlig hverdag. Det tar kanskje litt lengre tid, det koster kanskje litt mer - men det er det verdt. Rettene kommer til å imponere alle som får gleden av å smake. Hva sier du om hummer med urtestekt scampi og risotto milanese til hovedrett og mokkapai med kaffebønnesirup til dessert? Her finner du rettene som har det lille ekstra.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Grøndahl Dreyer

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788202195717

EAN 9788202195717

Serie Det gode

Språk Bokmål

Sider 72

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket