Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på franske matretter. Den ble til da et team med mateksperter reiste rundt i landet for å samle oppskrifter på spesialiteter fra de forskjellige områdene i Frankrike. Du finner oppskrifter på supper, hors d'oeuvres, egg og ost, pateer og terriner, sjømat, fjærkre, kjøtt og vilt, grønnsaker, desserter og kaker. Med register og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788202328689
EAN 9788202328689
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 296
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket