Det franske kjøkken

en bok om mat og matglede

av (forfatter), Fran Warde (forfatter), Debi Treloar (illustratør) og Frøydis Arnesen (oversetter).

Bladkompaniet 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatterens franske slektninger har inspirert henne til å lage denne kokeboken. Oppskriftene har gått i arv i flere generasjoner, her finner du alt fra bestemors festkringle og grandtante Simones hvitløksuppe til franske klassikere som Moules Marinière, terter og andre delikatesser. Har stikkord- og oppskriftregister.

Omtale fra forlaget

Forfatterens franske slektninger har inspirert henne til å lage denne kokeboken. Oppskriftene har gått i arv i flere generasjoner, her finner du alt fra bestemors festkringle og grandtante Simones hvitløksuppe til franske klassikere som Moules Marinière, terter og andre delikatesser. Har stikkord- og oppskriftregister.

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788250949164

EAN 9788250949164

Omtalt sted Frankrike

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket