Casper André Lugg er en av de fremste poetene i sin generasjon. Nå foreligger et utvalg fra hans åtte første bøker.Utvalget er gjort av poet og litteraturkritiker Katrine Heiberg. Hun har også skrevet et fyldig etterord som gir et unikt og skarpt innblikk i Luggs poetiske univers, samt utviklingen i forfatterskapet.det finnesen forsiktighetsgradi lysetrundt de nedbøyde stråklyngenei snøennesten hudligei sin offerlysevarmeCasper André Lugg (f. 1985) debuterte med diktsamlingen Lite rekviem (2011), og i 2015 utkom Dagene er som gress. For disse ble han tildelt Bokhandelens forfatterstipend. Siden har han utgitt de kritikerroste samlingene Nymånedagene (2016), Det store svaet (2017), Tilgi det virkeliges blomstring (2018), mariabiotopene (2020), sted for løpende hjerte (2021) og de minste bærer vann (2022).
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2025