Da de sovjetiske styrkene trakk seg ut av Afghanistan i 1988-89, ventet en hel verden på at Kabul-regimet skulle falle sammen som et korthus, meid ned av mujahedingeriljaen. Verden har kun kjent en måte å forstå konflikten på fra styrkene rykket inn 10 år tidligere: som et lite, tappert fjellfolks motstandskamp mot en fiendtlig stormakt. I mange år har journalist og forsker Astri Suhrke studert konflikten i Afghanistan på nært hold. Her gir hun et innsiktsfullt og nødvendig bidrag til å forklare konflikten fra en annen synsvinkel enn den som vel kan sies å være den eneste her hjemme.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1990
ISBN13 9788202124366
EAN 9788202124366
Omtalt sted Afghanistan
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.