Dessert, øl og vin

av (forfatter), Dag Engen (forfatter) og Hylje Mortensen (forfatter).

Øl forl. 2007 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne unike ølkokeboka: . Viser at øl er mye mer enn bare pils og at øl og vin ikke konkurrerer . Gir deg 40 desserter med øl i seg . Forteller at øl er bittert, søtt og syrlig som masse desserter . Gir deg oppskrifter du garantert ikke har smakt før! . Bringer deg kjente og kjære oppskrifter som bløtkake, karamellpudding, is og vafler med ny vri! . Har oppskrifter som er prøvet med minimum to og maksimum 6 øl som smakssetter pr. dessert . Har et eget kapittel om ost og øl . Gir generelle og spesielle anbefalinger av både øl og vin som drikke til dessertene . Inneholder oppskrifter hvor vi har smakt på hver dessert med 7 dessertviner og minimum 13 øl . Gir grunnleggende kunnskap om øl som drikke og smakstilsetter i mat

Bokdetaljer

Forlag Øl forl.

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788299696913

EAN 9788299696913

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket