Romanen beskriver storheten og forfallet i en tilsynelatende vellykket familie. Den eldste datteren, som bor sammen med moren og to yngre søsken, forteller historien. Hun føler sterk lojalitet overfor sine egne og beundrer moren og tanten blindt. Hun er klar over familiens spesielle posisjon som "annerledes", og føler forakt for "de andre " i landsbyen. Men en dag dukker plutselig faren opp. Han reiste fra dem for åtte år siden, og i motsetning til søsteren, ønsker hun ikke å gjenoppta kontakten, men etter en rekke hendelser, blir hun tvunget til å innse sannheten om familien.
Utgivelsesår 1998
ISBN13 9788203202889
EAN 9788203202889
Serie Nova
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.