Det er sommerferie og en usedvanlig frekk tyv har begynt å herje i byen. Verdifulle ting forsvinner, én etter én. Først er det Lindas penger fra tannfeen, så Ubbes fine klokke og til slutt moren til Sokrates sin vakre medaljong. Og alt forsvinner i løpet av natten! Detektivteamet begynner umiddelbart å undersøke saken og starter med å samle en liste over mistenkte. Det viser seg at det er mange som er oppe om natten i Visby. Kan skurken være naboen deres Edla, som alltid er oppe fordi hun ikke får sove? Eller tante Hulda som lufter katten sin om natten? Kanskje er det den gretne mannen som leverer pizza? Til og med en politimann står på listen over mistenkte. Moren til Emil har en kollega, Per, som er fuglekikker og som er oppe om natten for å speide. Kan det være ham?Det blir en skikkelig utfordring for Emil og gjengen hans å løse denne gåten. Men heldigvis er de proffe!
Utgivelsesår 2025
Format Lydfil