Omtale fra forlaget
Aldri har vi hatt mer utstyr og duppedingser på kjøkkenet, og aldri har vi kjøpt mer ferdigmat. Olav Birkeland er mannen bak den ekstremt populære bloggen Hobbykokken.no. Sammen med kokebokforfatter Jørgen O. Grann lærer han deg hvordan du skal bruke utstyret du har for å lage mat som de gjør på de flotteste restaurantene. Fra det enkle til det spektakulære - fra spiseskjeen til tørris og vernebriller.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788251684545
EAN 9788251684545
Språk Bokmål
Sider 237
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket