Den usynlige festningen

Shaigan

del 1

av (illustratør), J. Van Hamme (forfatter) og Olivia Tångring (oversetter).

Egmont 2020 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Dette bindet starter en dramatisk sekvens etter at Thorgal har forlatt kone og barn for å spare dem for sitt eget skjebnetunge liv. Han akter ikke å vende tilbake før gudene har glemt ham og familien kan få leve i fred. I det neste bindet avsluttes syklusen om den skånselløse piraten Shaigan og hans ledsager Kriss av Valnor.

I «Solsverdet» har Thorgal havnet et sted øst i Europa, der tyrannen Orgoff styrer med hard hånd og ikke minst et fryktelig våpen som gjør ham uovervinnelig - solsverdet. Våpenet viser seg å ikke være helt ukjent for Thorgal. «Den usynlige festningen» handler om Thorgals møte med en mystisk kvinne som forteller ham hvordan han faktisk kan få gudene til å glemme ham. Men først må han ta seg til den usynlige festningen, der gudenes minne blir oppbevart. I «De landsforvistes merke» er Thorgal stadig fraværende, men Shaigan den skånselløse gjør seg desto mer bemerket i vikinglandsbyen. En overlevende hevder at piraten er ingen ringere enn Thorgal Ægirsson, og rasende landsbyfolk sender Aaricia og barna i eksil.

Dette er sjuende bind i Sagaen om Thorgal, en bokserie som samler Thorgal albumhistoriene. Serien ble skapt i 1977 av Jean Van Hamme (f. 1939 i Belgia) og Grzegorz Rosinski (f. 1941 i Polen). De to første historiene kom på norsk i album i 1981 og 1982, og deretter ble serien publisert i Fantomet-bladet (1992-2017). Historiene i denne bokserien utgis i rekkefølgen de ble skapt og opprinnelig utgitt, med bare få unntak (barndomshistorier blir hentet ut av kronologien og planlagt samlet i ett bind).

Bokdetaljer

Forlag Egmont

Utgivelsesår 2020

Format Innbundet

ISBN13 9788242962508

EAN 9788242962508

Serie Sagaen om Thorgal (7)

Genre Fantasy

Omtalt tid Vikingtiden

Språk Bokmål

Sider 152

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket