Den unge Abigail Aldridge har hatt en privilegert oppvekst i 1820-årenes London, men blir stadig mer opptatt av de fattiges vanskelige kår. Abigails hjelpetrang ender med katastrofe, og hun blir sendt til Amerika under oppsyn av den mystiske grevinnen Lady Lillian Houghton. Dette er en ny serie om acadiernes etterkommere og tar opp igjen trådene fra Sangen om Acadia.
Abigail Aldridges amerikanske familie har lenge vært en del av Londons politiske og sosiale liv. Til tross for sin priveligerte oppvekst i de elegante 1820-årene, blir Abigail stadig mer opptatt av de fattiges vanskelige kår. Trangen til å hjelpe er ispedd en stor porsjon eventyrlyst, og uten at foreldrene vet noe som helst, oppsøker hun både gledespiker og fyllefanter i Londons verste strøk. Davis og Isabella Bunn bærer videre tradisjonen som ble påbegynt i SANGEN OM ACADIA, den sterke, historiske romanserien skapt av Janette Oke og Davis Bunn.
Forlag Proklamedia
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788271993016
EAN 9788271993016
Serie Arven fra Acadia (2)
Genre Religiøs litteratur
Omtalt tid 1800-tallet