Mennesker som har både psykiske lidelser og et rusproblem faller ofte mellom flere stoler i behandlingsapparatet, og kunnskapen er for liten om hva slags hjelp slike pasienter mottar. Østnorsk kompetansesenter, Sykehuset Innlandet utlyste derfor skrivestipendier til ansatte, pårørende og brukere ved et psykiatrisk sykehus i Norge. Bidragene i denne boka gir et bilde av hvilke dilemmaer en står ovenfor. Boka er beregnet på fagfolk i kommunene og i spesialisthelsetjenesten, og kan også egne seg som lærebok i for studenter i helse- og sosialfag, samt brukere og pårørende som vil vite mer om emnet.
Forlag Hertervig forlag
Utgivelsesår 2005