Den store syndboken

av (forfatter), Elin Lindell (forfatter) og Alf Brero (gjendikter).

Gyldendal 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Mobbe, jukse, svike, skryte, lyve, herme, baksnakke. Det er de syv nye dødssyndene. 500 barn er intervjuet om hva de synes er mest forbudt og vanskeligst å jobbe med. Resultatet finner du i denne boken, i form av fortellinger, brev, tips, spill, leker, fakta og fnis. Her kan du blant annet lese om Anton, som mobbet en gutt i et helt år. Om Gabriella, som sviktet bestevenninnen sin for å virke kul. Og om Astrid, som hver torsdag lyver om at hun går på breakdance.

Omtale fra forlaget

Om det verste man kan gjøre mot hverandre - de sju nye dødssyndene Mobbe. Svikte. Jukse. Herme. Skryte. Lyve. Baksnakke. Dette er de sju nye dødssyndene. Over 500 barn i alderen 9-12 år er intervjuet om hva de mener er det mest forbudte, det vanskeligste å jobbe med. Den store syndboken er et resultat av disse intervjuene og inneholder fortellinger, brev, tips, spill, leker, fakta og fnis. Les om Anton som mobbet en gutt i et helt år. Og om Gabriella som svek bestevenninnen for å virke kul. Eller om Astrid, som lyver hver torsdag om at hun går på breakdance. De verste løgnhalsene og juksemakerne opp igjennom tidene blir også omtalt i denne boken. I forhold til dem blekner de fleste og kan ta sjansen på å spille Det store syndspilleteller ta den lille sviker-testen.Forfatterne, Lisa Bjärbo og Elin Lindell (født hhv. 1980 og 1981), er journalister og har begge arbeidet med Kamratposten, Nordens mest anerkjente barne- og ungdomsblad.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788205365216

EAN 9788205365216

Språk Bokmål

Sider 90

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket