Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre – Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus – er populære og viktige figurer i barnas tankeverden. Den store Pulverhekslydboka inneholder Pulverheksasangen og i alt tre historier om Pulverheksa og vennene hennes i Pulverskogen, og er en dramatisering med skuespillere, musikk og effekter. Eli Rygg forteller historiene og Marianne Krogness spiller Pulverheksa. De andre karakterene har umiskjennelige stemmer som de voksne kan prøve å kjenne igjen. Innhold: 1. Pulverheksasangen 2. Pulverheksa får besøk 3. Pulverheksa på fisketur 4. Pulverheksa redder tyven
Forlag Gammafon
Utgivelsesår 2005
Format Lydfil
Serie Pulverheksa
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket69 bokelskere følger dette verket.