Omtale fra forlaget
Vi nordmenn elsker pølser. Vi spiser mellom 50 og 60 000 tonn i året! Og aldri har det vært solgt så mange forskjellige pølser av så god kvalitet som nå. I denne boka møter du noen av landes fremste pølsemakere, noen pølseskeptikere, men enda flere pølsepatrioter og entusiaster. Boka er også en omfattende kokebok og inneholder en mengde inspirerende pølseretter med variert og sunt tilbehør. Ikke minst er dette boka for deg som vil lære å lage dine egne pølser – det er mye enklere enn du tror og forfatterne lærer bort sine kunster via detaljerte metoder og oppskrifter. Forfattertrioen bak Den store pølseboka er Hans-Petter Jacobsen, journalist og pølseentusiast, Tore Teigen, pølsemakermester med over 50 års erfaring fra bransjen, og Bodil Nordjore, spesialist på tradisjonsmat og kjent kursleder i pølselaging.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788202289966
EAN 9788202289966
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 237
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket