Boka beskriver forskjellige trylletriks som alle kan utføres med dagligdagse ting. Det eneste du trenger er en vanlig kortstokk, en fyrstikkeske, et lommetørkle og litt håndlag. Boken passer for hele familien, både barn og voksne eller alle som er interesserte i trylling.
Velkommen inn i magiens og tryllekunstens fascinerende og forunderlige verden. Tore Torell, Norges mest berømte tryllekunstner, lærer deg triksene og trylleriets magiske logikk slik at du selv kan underholde familie og venner! Det eneste du trenger er en vanlig kortstokk, en fyrstikkeske, et lommetørkle og litt håndlag. Torell har underholdt med sine fantastiske kunster i 40 år, både på scenen og i TV, og han er fortsatt svært aktiv. Boka passer for hele familien, både barn og voksne eller alle som er interesserte i trylling.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2005
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.