Den store norske route 66 USA boka

guttedr√∏mmen & verdens vakreste eventyr

Route 66 USA Forlaget 2010 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

DEN STORE NORSKE ROUTE 66 USA - BOKA : Anbefalt av VG som julegave !

ÅRETS JULEGAVE TIL ALLE SOM DRØMMER OM ROUTE 66 I USA: Boka ble anbefalt som julegave av Dag Fonbæk i VG !

Boka er gjennomført i Route 66 - stil fra perm til perm: Den er hele 66 cm utbrettet og koster opprinnelig 66 US DOLLAR.  Boka har nøyaktig 266 sider og 366 foto og er skrevet, designet og utgitt av grunnlegger av verdens største Route 66 firma, nordmannen Arve Stallvik som også har tatt bildene i boka.

Tommy Fossum, tidligere USA-korrespondent for Dagbladet, har bidratt med morsomme kjendis-historier i boka.

Boka er utgitt på eget ROUTE 66 USA-forlag av Arve Stallvik, grunnlegger og eier av det som de siste 20 år har vært verdens største Route 66 firma - Route 66 International AS. Firmaet har i dag eget ROUTE 66 bokforlag, enerett i Norge på sin Route 66 kles-kolleksjon og har hatt med seg over 14 000 nordmenn fordelt på over 350 turer på Route 66 i USA de siste 20 årene.

Firmaet og bokforlaget har også et titalls egne norske Route 66 guider som tilsammen ha kjørt 350 guidede turer for nordmenn i USA. Kjøper du boka får du rabatt på den guidede turen på Route 66 i USA - omtalt som verdens mest opplevelsesrike Road Trip /kjøretur pga den amerikanske historien: Det er som å kjøre gjennom et levende museum! Du opplever det ekte gamle originale Amerika med over 4500 km, tre tidssoner og ni stater. Du skur tiden tilbake ved å være med på turen - enten ved å kjøre turen , eller oppleve den ved lese boka.

DEN STORE NORSKE ROUTE 66 BOKA har blitt til etter utallige turer i USA. Boka inneholder alt du trenger å vite om Route 66, og byr på mange morsomme historier og morsomme fakta om verdens mest berømte kjøretur: Historiske Route 66 i USA.

DEN STORE NORSKE ROUTE 66 BOKA er rett og slett ÅRETS JULEGAVE " til de som drømmer om å oppleve verdens berømte opplevelses-reise - HISTORISKE ROUTE 66 I AMERIKA.

Foto fra boka kan også ses på nettsidene og facebooksidene til firmaet og Route 66 USA-forlaget som du finner her:

www.route66international.no

Forlag Route 66 USA Forlaget