Den store kjøttboken

koke, steke, grille, fryse

av (forfatter).

Memo forlag 1988 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne moderne kokeboken tar for seg både nye og tradisjonelle måter å tilberede kjøtt på. På en enkel og lettfattelig, men samtidig grundig måte lærer du her å lage velsmakende retter av all slags kjøtt. Kjøtt i mikrobølgeovn, leirgryte, grilling og frysing er også tatt med. En flott og praktisk bok for både nybegynnere og mer øvede. Illustrert med lekre fargebilder.

Omtale fra forlaget

Denne moderne kokeboken tar for seg både nye og tradisjonelle måter å tilberede kjøtt på. På en enkel og lettfattelig, men samtidig grundig måte lærer du her å lage velsmakende retter av all slags kjøtt. Kjøtt i mikrobølgeovn, leirgryte, grilling og frysing er også tatt med. En flott og praktisk bok for både nybegynnere og mer øvede. Illustrert med lekre fargebilder.

Bokdetaljer

Forlag Memo forlag

Utgivelsesår 1988

Format Innbundet

ISBN13 9788252709766

EAN 9788252709766

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket