Den store kjerringrådboken

av (forfatter).

Tiden 2000 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka forteller hvordan mat, urter og huslige remedier kan lindre forskjellige småplager. Har litteraturliste og register over ingrediensene.

Omtale fra forlaget

Et utvalg av de viktigste tipsene fra Miriam Wicklunds fire bind om kjerringråd mot helseplager: Her finner du det meste om hvordan mat og urter kan lindre småplager og redde en dårlig dag! Miriam Wicklunds fire bøker med kjerringråd som utkom på 90-tallet er unike fordi rådene er samlet inn fra hele det norske folk. Det populære radioprogrammet Kjerringråd engasjerte folk til å sende inn råd mot alskens plager. Bøkene har solgt i store opplag gjennom mange år, og de er også utgitt i Danmark og Sverige. Nå har Miriam Wicklund samlet rådene i en stor bok, som naturlig nok har fått tittelen Den store kjerringrådboken. Den inneholder et rikt utvalg av de viktigste og mest anvendelige rådene. Her får du vite hvordan mat, urter og huslige remedier kan lindre småplager og gjøre hverdagen lettere. Rådene er lettfattelige, enkle og stort sett også virkningsfulle. De er innsendt av folk som har benyttet seg av rådene med gode resultater gjennom generasjoner. Miriam Wicklund (f. 1949) har vært journalist i NRK siden 1982.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788210044038

EAN 9788210044038

Språk Bokmål

Sider 390

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket