Omtale fra forlaget
I denne boka får du alt du trenger av tips og oppskrifter for enkelt å lage deilig glutenfri mat som er minst like smakfull og innbydende som maten du er vant til. Dette er måltider som hele familien kan spise sammen slik at det ikke tar ekstra tid og tilrettelegging, og uten masse dyre spesialprodukter.
Vi vet at det å spise glutenfritt krever omstilling i matveien. I bunn og grunn handler
det om å bytte ut noen av råvarene du er vant til, og at maten må lages i trygge og
glutenfrie soner. Du må kanskje begynne å lage mer mat fra bunnen av enn hva du er
vant til, og dette kan kreve litt mer planlegging, men er oftest både mer smakfullt og
sunnere. Her deler vi alle våre erfaringer og smarte tips, for at din omstilling skal bli
så lett som mulig.
Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) er over snittet interessert i mat og startet bloggen Pappa uten gluten etter at sønnen fikk diagnosen cøliaki.
Forlag Frisk forlag
Utgivelsesår 2021
Format Innbundet
ISBN13 9788293428916
EAN 9788293428916
Språk Bokmål
Sider 303
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket