Omtale fra forlaget
Det absolutt vanskeligste for glutenallergikere er å finne gode brød, noe nordmenn spiser mest av i løpet av uka. Denne boka er laget for deg som vil:
- Lære å lage saftige brød som både smaker bedre og er mer næringsrike enn ferdigproduktene i butikk.
- Lære å bake brød som hverken er tidkrevende eller vanskelige, med godt resultat.
- Få inspirasjon til glutenfrie brød som følger dagens mattrender.
Gled deg til sunne og smakfulle glutenfrie brød, som attpåtil er lette å lage og ikke koster skjorta. Blant oppskriftene finner du alt fra hverdagsvinnere til brød for fest. Med andre ord en komplett guide til vellykket, glutenfri brødbakst for alle anledninger.
Forlag Frisk
Utgivelsesår 2022
Format Innbundet
ISBN13 9788284370736
EAN 9788284370736
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket