Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar for seg sjokoladen som råstoff, dens historie og utbredelse. Vi følger kakaobønnens reise fra de tropiske plantasjene til sjokolade-elskernes kresne ganer, møter viktige størrelser innen sjokolade og drivkreftene bak sjokoladens sterke posisjon i Skandinavia. Tilslutt får vi et lite knippe med sjokoladeoppskrifter. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Her berettes det 400 år lange kakao-eventyret, fra aztekernes bitre kakaodrikk fram til dagens sjokolade, som er en del av nasjonalkulturen i mange land. Norge er et av de land som spiser og drikker mest sjokolade i verden! Denne boken er en hyldest til sjokoladens smak, og med de vakre bildene er den i seg selv en uimotståelig invitasjon til nytelse.
Innledning av konditormester Hans Robert Bruun.
Forlag Orfeus
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788246700144
EAN 9788246700144
Språk Bokmål
Sider 200
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket