Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Presentasjon av klassiske og moderne osteretter så vel som internasjonale spesialiteter. I et eget osteleksikon presenteres de viktigste ostesortene, gruppert i "ostefamilier". Boken inneholder også et eget avsnitt med gode råd om hvordan osten skal behandles - innkjøp, lagring og oppbevaring. Gjennomillustrert. Har oppskriftsregister og register over nevnte ostetyper
Omtale fra forlaget
Presentasjon av klassiske og moderne osteretter så vel som internasjonale spesialiteter. I et eget osteleksikon presenteres de viktigste ostesortene, gruppert i "ostefamilier". Boken inneholder også et eget avsnitt med gode råd om hvordan osten skal behandles - innkjøp, lagring og oppbevaring. Gjennomillustrert. Har oppskriftsregister og register over nevnte ostetyper
Forlag Wennergren-Cappelen
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788273191076
EAN 9788273191076
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket