Jarle Høste er 18 år, bor hjemme hos far og mor, har en søt kjæreste og går på Tønsberg VGS. En dag blir han funnet drept i en container. Meldingen om dødsfallet utløser hektisk aktivitet i kriminalavdelingen ved Tønsberg politikammer. Politiførstebetjent Eivind Haug må glemme sår hals og tiltagende hodepine i jakten på den ansvarlige. Med en høygravid og sliten kone, en kollega som ikke kan fordra ham og pågående pressefolk, følger intense dager. Det blir snart klart ar den som har begått drapet, satser på å skjule sine spor, koste hva det koste vil.
Forlag Lunde
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788252035964
EAN 9788252035964
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Tønsberg
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.