Den skjulte styreverden

rapport fra styreriket

av (forfatter).

Fagbokforl. 2001 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om prossessene i moderne styrer, og hvordan styret kan utvikles til å gi konkrete bidrag til bedriftens resultater. Forfatteren retter søkelyset på hvordan norske styrer, for bedrifter og institusjoner, opererer. Boken henvender seg til styremedlemmer, ledere, rådgivere, analytikere og studenter. Har litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Styret kan spille en langt mer aktiv rolle i bedrifter og organisasjoner. Når virksomhetens suksess i større grad enn før kommer i raskt skiftende markeder, kan ikke minst styrets engasjement i strategiarbeidet være avgjørende. Også som kritisk motvekt og korrektiv mot den ansatte ledelsen kan styret styrke sin funksjon.
Dette er hovedbudskapet i denne boken, som handler om prosessene i moderne styrer, og hvordan styret kan utvikles til å gi konkrete bidrag til bedriftens resultater. Forfatteren retter søkelyset på hvordan norske styrer, for bedrifter og institusjoner, opererer.
Hvordan arbeider styrene? Hvilke former for styring er utviklet? Hvordan er de sammensatt? Er det mulig å spore resultater av hva styrene gjør? Hvilke former for styrer er de mest vanlige? Hvordan er strukturer og prosesser i norske styrer? Hvilke konflikter og dilemmaer er de mest typiske? Hva menes med "styrediversitet"?
Boken henvender seg til styremedlemmer, ledere, rådgivere, analytikere og studenter. Den vil gi leseren grunnlag for refleksjon omkring egen styrerolle. I tillegg til beskrivelser og analyser inneholder boken ideer og dilemmaer som kan egne seg for drøfting i styrerommet.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforl.

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788276747140

EAN 9788276747140

Serie AFFs lederbibliotek

Språk Bokmål

Sider 132

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket