Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på både hverdagsmat og festmat. Her finnes retter med velkjente fiskeslag, som for eksempel seibiff, kokt torsk og stekt makrell. I tillegg tar boken for seg retter med eksotiske og sjeldne fisker som breiflabb, escolar og sverdfisk. I siste kapittel presenteres grunnregler for tilbereding av fisk. Med register.
Omtale fra forlaget
Fisk til hverdag og fest En god fiskekokebok har lenge vært et savn, men her er den! Den rutete fiskekokeboken inneholder oppskrifter på hverdagsmat så vel som på festmat. Råvarene varierer fra de gode, gamle fiskeslagene som torsk, sei, makrell og flyndre til de nyere, eksotiske artene vi nå kan få kjøpt. Skjell og skalldyr er også med. Her finnes moderne oppskrifter med nye krydder og sauser. Når vi i tillegg finner oppskrifter på våre tradisjonelle retter som seibiff med løk, kokt torsk og stekt makrell, er dette en bok for alle som liker fisk .; eller vil lære mer om tilberedningen av den. Informasjon om rensing og stell av fisk er samlet i et eget kapittel bakerst i boken.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788205373075
EAN 9788205373075
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket