To eldre elskende fullbyrder sin kjærlighet i storbyen New York, mens de innimellom studerer innholdet i en kasse med bilder tatt av Ramiro, Portrettmakeren. Bildene blir brikker i et puslespill som de to setter sammen til et fullstendig bilde av eget livsløp, familiebakgrunn og av det Spania som har vokst frem siden 1898, da landet mistet Cuba, sin siste koloni, og frem til inngangen til 1990-årene.
Utgivelsesår 1993
ISBN13 9788205193666
EAN 9788205193666
Omtalt sted Spania
Flere forfattere lar musikk bli et viktig virkemiddel. Musikken kan være en del av handlingen, eller den kan ha en sentral plass på en annen måte. Tips om flere bøker der musikken er sentral, mottas med takk :)