Den perfekte maten

med lav glykemisk indeks

av (forfatter), Oscar De Hoog (forfatter), Arne Adler (illustratør), Erik Bergendahl (illustratør) og Kjersti Langballe (oversetter).

Cappelen 2003 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på frokoster, middagsretter, mat etter treningsøkter, brød, dressinger, sauser, oljer og desserter, søtsaker og smoothies. Ernæringsfysiologen har sørget for optimalt næringsinnhold, mens kokken har komponert fristende smaksopplevelser. Boken egner seg for de som vil gå ned i vekt, forebygge hjerte- og karsykdommer, kreft og aldersdiabetes. Hver enkelt oppskrift er næringsberegnet og har oppgitt GI-verdi. Begreper som glykemisk indeks, fettsyrer og antioksidanter blir forklart i teorikapitlene. Har register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788202231309

EAN 9788202231309

Språk Bokmål

Sider 178

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket