Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på frokoster, middagsretter, mat etter treningsøkter, brød, dressinger, sauser, oljer og desserter, søtsaker og smoothies. Ernæringsfysiologen har sørget for optimalt næringsinnhold, mens kokken har komponert fristende smaksopplevelser. Boken egner seg for de som vil gå ned i vekt, forebygge hjerte- og karsykdommer, kreft og aldersdiabetes. Hver enkelt oppskrift er næringsberegnet og har oppgitt GI-verdi. Begreper som glykemisk indeks, fettsyrer og antioksidanter blir forklart i teorikapitlene. Har register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788202231309
EAN 9788202231309
Språk Bokmål
Sider 178
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket