Den opplyste gartneren

av (forfatter) og Tore Skåtun (oversetter).

Innsikt forlag 2022 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Våren 1968 reiser fire praktiserende psykologer fra USA til England for å delta i en konferanse på et sjarmerende 17-hundretalls hotell. Der håper de fire doktorer å finne nye innsikter om det menneskelige sinns natur som de kan dele med sine pasienter der hjemme.
Mens de krysser Atlanteren og forlater det turbulente sosiale og politiske landskapet som preget slutten av 60-tallets Amerika, har de ingen anelse om at de åpenbaringer de søker ikke vil komme fra 'ekspertene' ved konferansen, men fra hotellets kloke og gåtefulle gartner ...
Sydney Banks skrev denne boken i form av en roman da han følte at hans egen sanne historie om opplysning ville være vanskelig å fatte for folk flest.

Tynget av det daglige livs prøvelser og vanskeligheter, befinner mange mennesker seg på søken etter den flyktige visdommen som vil hjelpe dem å gi mening til deres reise gjennom livet og finne indre fred. Slik også med personene i denne nydelige historien av Sydney Banks, som nå endelig er oversatt til norsk. I denne enkle, men dypsindige fortellingen, hvor fire psykolog-kolleger møter en bemerkelsesverdig gartner, hvis unike livsanskuelse vil komme til å forandre deres liv for alltid. Denne livskunnskapen er like kraftfull for leseren av denne boken. Visdommen du finner på disse sidene kommer i form av et direkte og lettfattelig budskap som er tilgjengelig for alle som åpner sitt hjerte for den.

Bokdetaljer

Forlag Innsikt forlag

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788269117233

EAN 9788269117233

Omtalt tid 1960-1969

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 165

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket