Den unge H.C. Andersen får en magisk hatt av sin farfar. Når han tar hatten på begynner mystiske ting å skje.
Årets mest spennende barnebok for alle aldre! Møt H.C. Andersen junior - vår kjære danske eventyrforfatter i juniorutgave! Den danske suksess-serien lar oss møte unge H.C., en sprudlende åtteåring som en dag får en magisk hatt av sin bestefar. Hatten virkeliggjør drømmer og fantasi og gir unge HC en rekke utfordringer og spennende eventyr. HC Andersen Junior: Den magiske hatten er første bind i en serie tegneseriealbum som har tatt danskene med storm. Belgiske Thierry Capezzone, nå bosatt i Danmark har skapt en fantastisk homage til HC Andersen og hans liv og verker. Her får vi et innblikk i unge HCs liv og familie, hans kjente eventyr og mere til, smakfullt levendegjort i tegneserieform. Boken ble kåret til beste danske tegneserie i 2003.
Forlag Seriehuset
Utgivelsesår 2006
Serie H.C. Andersen junior (1)