Den lille traktoren Gråtass

fest på gården

av (forfatter), Morten Myklebust (forfatter), Heljar Berge (forfatter), Terje Nordberg (medforfatter), Svein Gundersen (komponist) og Nils Ole Oftebro (oppleser).

Barneselskapet 2009 CD

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Goggen ønsker seg en kone. Det har han nemlig sett på TV og lest i blader at man bør ha, særlig hvis man er bonde. Gamlefar og Grynet gjør sitt for å muntre ham opp, men det er ikke så enkelt siden skraphandlerne fortsatt legger planer om å stjele Gråtass. Gråtass ordner som vanlig opp, til beste for alle på gården. CD-en inneholder også 6 sanger.

Omtale fra forlaget

Den lille traktoren Gråtass - Helt ny historie. "Den lille traktoren Gråtass" har blitt stjerne på tv og kinolerret, men han har også gjort stor suksess på teaterscenen. I flere år har Gråtassbussen kjørt land og strand rundt og gledet små og store Gråtassfans. 38. 000 mennesker fikk med seg suksessturné i 2008, og fra 1. mars 2009 er Gråtass igjen på veien med en flunkende ny forestilling hvor alle de kjente karakterene fra Gråtass-universet er med: Ole Kristian Lima, Dag Vågsås, Heljar Berge, Dagrun Anholt og Dan Robert Thorsen. CD-en inneholder historien basert på forestillingen, samt 6 sanger hvorav tre er helt nye. Nils Ole Oftebro er innleser. Handling: I den nye forestillingen er Goggen "ulykkelig" fordi han ikke har noen kone. Det har han nemlig sett på TV og lest i blader at man bør ha, særlig hvis man er bonde. Gamlefar og Grynet gjør sitt beste for å muntre ham opp, men det er ikke så enkelt siden skraphandlerne fortsatt legger planer om å stjele Gråtass. Og som en del av planen vil de hjelpe Goggen og skaffe seg, nettopp, en kone. Gråtass er den som etter hvert ser hva som er i ferd med å skje, og han ordner som vanlig opp til det beste for alle på gården.

Bokdetaljer

Forlag Barneselskapet

Utgivelsesår 2009

Format CD

EAN 7023063611306

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket