Den lille skapelsesboka

intelligent design for ungdom og folk flest

av (forfatter) og Vivian Zahl Olsen (illustratør).

Proklamedia 2015 E-bok

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Er livet tilfeldig eller skapt?

I dag har evolusjonslæren fått så stor innflytelse at den nesten feier andre syn av banen. Den som våger å heve stemmen i klasserommet eller offentlig og si at han tviler på darwinismen, møter som regel stor motstand.

Det er likevel mange grunner til å sette spørsmålstegn ved evolusjonslæren. Denne boka gir deg gode argumenter for hvorfor liv ikke kan ha oppstått av seg selv. Vi ser nærmere på universets opprinnelse og fininnstilling, livets fantastiske kompleksiteter og på den store mengden informasjon som finnes i DNA-et - målrettet informasjon som er en forutsetning for alt liv, og som umulig kan bli til av seg selv.

Tilfeldigheter kan ikke forklare naturens orden. Det er bare en intelligens som kan se et behov, planlegge og gjøre de rette valgene - en Skaper.

Dr. med. Kjell J. Tveter er utdannet kirurg og urolog. Han var professor i 23 år og avdelingsoverlege ved Ulle.vål sykehus i 17 år. Han har under.vist medisinske studenter i en årrekke, utdannet spesia.lister i urologi og vei.ledet kolleger til medisinsk doktorgrad. Han er nå pen.sjonist. Tveter har tidligere utgitt best.selgerene "Livets mysterium" og "Livet - skapelse eller til.feldighet?"

Bokdetaljer

Forlag Proklamedia

Utgivelsesår 2015

Format E-bok

ISBN13 9788271995256

EAN 9788271995256

Språk Bokmål

Sider 109

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket